.
   
neděle 8. září
svátek slaví Mariana, Mariola , zítra Daniela, Omar
 
autor Lastura.cz

Transformace se dovrší 15. 3. 2013?

01.10.2012

Zdeňka Sládková poslala hezký příspěvek, moc děkujeme!

Transformace se dovrší 15. 3. 2013? Transformace se dovrší 15. 3. 2013? Transformace se dovrší 15. 3. 2013?

Dnes 27. 9. 2012 ráno jsem pozdravila Slunce, které bylo zahaleno do fialových harpových mraků.

Šla jsem do místního kontejneru na papír vyhodit krabici, samozřejmě určenou k recyklaci (jsem předsedkyní neziskové organizaće na ochranu přírody). Po cestě sbírám kaštany, které již padají a říkám si, brzo přijde zima. Vlaštovky vyvedly 2x mladé a již 20 dní tu nejsou. Utvořily velkou rodinu, shlukly se do houfu a odlétly. Vždy to dělaly tak začátkem října. Aspoň u nás v Orlických horách.



Vše je rychlé, stejně tak, jak se zrychluje naše myšlení, poslední měsíce. Nic nestíháme a málo času si pro sebe dokážeme urvat. Ptám se proč? Je přeci dobré si čas pro sebe vytvořit. Aspoň dobrou knihou.

A pak mi umělkyně Marta Ženatá dala tip na krásnou knihu od člověka, co má krásné jméno: Drunvalo Melchizedek - Prastaré tajemství květu života. A mohu říci, že je to něco úžasného. Docvakly mi různé věci, které studuji delší dobu a pořád mi chyběly důkazy.

Do konce roku 2012 bude naše myšlení přetransformováno do čtvrté dimenze (byli jsme 3D) a náš přechod přesně tak, jak řekli Mayové, se uskuteční. Co je však zajímavé, že stejně jako Drunvalo Mechizeldek, tak i astro (přikládám důkaz na České astronomické společnosti-http://www.astro.cz/clanek/5389), stejně tak Sumerové, i kniha ITing, vše mluví o datu okolo poloviny března 15. 3. 2013 jako o datu, kdy lidstvo pozná pravdu a transformace dovrší. Lidé se posunou a budou mít jiné schopnosti. A dojde k setkání s vládci nebes.

Za sebe mohu říci, že stejně tak jak Mayové řekli, se děje. Již nyní pár let dochází k posouvání pólů a dovrší to dne 21. 12. 2012, při zimním slunovratu, kdy Země, Slunce a černá díra se ocitnou v jedné přímce. Nastartuje kompletní přepólování Země (možné zemětřesení, není to však konec lidstva). Letos končí 26 000 let od posledního kompletního přepolování (potvrzeno vědci, dle ledovce) a právě před 26 000 lety, došlo k změně vědomí lidstva (upadli jsme do 3D, lidstvo mělo větší schopnosti, než teď máme).



A nejenom lidstvo. Každý živý tvor to ví, i vážka. Jedna má kamarádka Dáša, o mně říká, že jsem žena, co mluví se zvířaty a kameny (žena avatara). Samy mě vyhledávají a promlouvají. Ale mohu říci, že tuto schopnost máme všichni, všichni jsme avataři, když to budu tak nazývat. Stačí jen najít své vědomí a otevřít svou vlastní knihu Akáši. Pak můžete komunikovat s kýmkoliv.

Vaše Zdenča Sládková
http://www.reikizdenka.cz/
(dávám souhlas k uveřejnění)

- jo a mimochodem, ten ... blbej výraz na fotu, je protože jsem se fotila druhou rukou, jako důkaz že to jsem jááá.


P. S. Orgonet:
Ano, nejdříve se musí přetransformovat naše myšlení, ale nikdo to za nás neudělá, musíme přijmout světlo každý sám za sebe, a mnozí se o to už snažíme seč můžeme, a doufáme, že toho světla bude v potřebné chvíli dost pro všechny, aby mohlo dojít k celkové proměně.
A pak teprve se může transformovat materiální svět, a to taky za nás nikdo neudělá, ale aspoň nám snad vesmířané pomůžou.
Hlavně aby do toho prosince stačila zmizet ta temnota, je jí pořád všude nějak moc plno.
Ale snad to bude jako když začneme doma uklízet: jak začneme, tak uděláme na chvíli všude ještě větší bordel, a pak se to všechno urovná a uklidí ...


Zdroj: Orgonet

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz