.
   
neděle 8. září
svátek slaví Mariana, Mariola , zítra Daniela, Omar
 
autor Lastura.cz

DNA aktivace a rok 2012

21.10.2011

Co je DNA aktivace?

Každý ví, že DNA je matrice života a že se nachází v každé buňce našeho těla. Současná 3 dimenzionální věda rozpoznává pouze 2 řetězce DNA, ve skutečnosti však obsahuje 10, 22-46 dalších, tzv. éterických řetězců podle toho jakou DNA matrici nesete. Human Angelic neboli lidská Andělská “rasa” nese matrici s 12 řetězci a při narození má aktivních 3 – 3,5 řetězce, Indigo “rasa” nese 24 – 48 éterických řetězců s aktivací 6 řetězců při narození.

 

Tyto řetězce, které jsou k dispozici každému člověku, byly po mnoho věků dormantní. Každý řetězec nese zvláštní atributy, které umožňují člověku dosáhnout úžasných vlastností. Vědci poukazují na fakt, že v současné době využíváme pouze 3% naší 2 řetězové DNA (a to ještě nevědí o těch dalších 10, 22, 46). Tudíž žijeme ve společnosti, která zažívá nemoci, stres, války, neschopnost cítit bezpodmínečnou lásku, štěstí a vědomí, že jsme součástí Boha/Zdroje/Jednoty.

 

Představte si aktivaci 100 % naší 2 řetězové DNA plus aktivaci dalších 10 řetězců. Z bytostí, které používají 10 % mozku, se stanou bytosti s multidimenzionálním vědomím a schopnostmi, o kterých se nám mnohým ani nesnilo. Jedna z vlastností, kterou s sebou DNA aktivace nese, je zastavení procesu degenerace a chátrání tělesné schránky. V historii se rodily děti (Ježíš, který měl všech 12 řetězců aktivních) a rodí, které mají více řetězců už aktivovaných a kterým se říká Indigové děti.

Tyto duše se sem inkarnují proto, aby zvyšovaly frekvenci planety a spustily proces DNA aktivace pro zbytek lidstva. Tito lidé a děti, jsou nesmírně vnímavé bytosti a bohužel neosvícený systém mnohdy značkuje tyto děti jako trpící poruchami učení a pozornosti (ADD).

Proč je DNA aktivace tak důležitá?

Lidé jsou bezprosředně spjati s vývojem planety Země, která je naší Matkou. A tak, jako dítě v děloze matky, která je jeho vnějším tělem, je nám tělem naše Země. Cokoliv se děje v těle matky má přímý vliv na vývoj dítěte, na všech jeho úrovních. Naše morfogenetické pole existuje jako součást morfogenetického pole Země. Pokud se něco změní v energetickém meridiánu Země, zákonitě se to stejné odehraje v poli našich systémů.

 

Energetická anatomie lidské bytosti je shodná s energetickou anatomií planety Země. Čakry, meridiány, DNA. Naše 13. čakra je umístěna ve středu Země. Představte si například, jaký impakt mají na naši Zemi a na naše systémy projekty jako je CERN. Záměr tohoto projektu je jiný, než nám média prodávají a má přímou souvislost s vývojem lidstva a aktivací DNA, kterému se snaží zabránit. Ale to je téma na další článek.

 

Při aktivaci se změní počet chromozomů ze 46 na 144. Většina lidí na Zemi nese matrix, který se nazývá Diamond Sun DNA a který dovoluje aktivaci 12 řetězců a vtělení 12 dimenzionálního vědomí, transmutaci těla z uhlíkové báze na bázi křemíkovou a následně přeměnu v tekuté světlo. Takové tělo nepodléhá zkáze a neumírá. V současnosti má většina lidí úroveň aktivace 3 až 3.5 řetězce, tudíž mají 3 dimenzionální vědomí.

 

Z hlediska evolučního procesu se nacházíme v momentě, který je kritický a nesmírně důležitý. Po 25.556 letech (Euiago cyklus) má lidstvo znovu možnost aktivovat svůj potenciál DNA a dosáhnout Vzestupu a osvobození se tak z područí těch, kteří tomuto chtějí zabránit a uvěznit lidstvo v čase a 3 dimenzi a nastolit Jednotný Světový Pořádek. Nyní se nacházíme v procesu Hvězdné Aktivace, která pro Zemi a lidstvo započala r. 2000 a trvá až do r. 2017-22.

Co se děje je, že pulsace částic, které tvoří aurické pole Země se zrychluje a připravuje tak Zemi na posun - Vzestup z dimenze 3 do dimenze 4 a výše. To stejné se děje s částicemi v aurickém poli každého člověka. To znamená, že aby lidé zvládli tento posun - transformaci z D3 do D4, musí mít aktivovány minimálně 4,5 řetězce.

Proč se DNA aktivace neděje spontánně?

Je to proto, že v historii Země bylo mnoho kataklysmat a mnoho genetických manipulací ze strany Soupeřů (ti, kteří se rozhodli nerespektovat Zákon Jednoty - Jednoho Boha a proto jsme tam kde jsme) vytvořilo se mnoho bloků a tzv. implantátů či imprintů a pečetí v DNA lidí a planetárního tělesa, které tak blokují spontánní DNA aktivaci. Pokud má člověk v auře nějaké přisedlé duše, karmické imprinty, okupanty, nevyřešené a nezpracované negativní myšlení a emoce a má energetické bloky, pečetě a miasmy v DNA, nebude se mu navyšovat frekvence a naopak se místo aktivace DNA začne urychlovat proces degenerace a stárnutí.

 

Farmaceutický průmysl má tak svoje žně a vlastně je to záměr těch, kteří tento průmysl ovládají, tuto aktivaci zastavit. Co je důležité je, aby dostatečné množství lidí na planetě Zemi dosáhlo aktivace více než 4 řetězců a aby 144.000 bytostí, které tento záměr mají v programu svojí Duše, dosáhlo aktivace Zlaté DNA, aby společně mohli vytvořit most pro Vzestup celého lidstva a planety. To je důvod, proč jsou všichni osvícení Mistři tady mezi námi a proč se rodí tolik Indigových dětí. Abychom mohli projít tímto cyklem všichni společně a nezůstali uzamčeni ve 3D a nezůstávali tak otroky svojí omezenosti pro naplnění záměru Soupeřů.

 

Myslím si, že v tomto roce (2010) se začne hodně mluvit o DNA aktivaci a mnoho lidí na aktivaci svojí DNA začne aktivně pracovat. A také se bude ze strany Soupeřů zvyšovat úměra tomuto zabránit v podobě zkonstruování různých ekonomických, environmentálních, ekologických a globálních strategií, které vytváří a podněcují strach a nouzi, neboli ty nejnižší frekvence.

 

Z evolučního hlediska je toto možná naše poslední šance na úspěšný Vzestup, a absolutně každý člověk, který je TEĎ a TADY hraje velmi důležitou roli v tomto procesu a má moc toto dění ovlivnit at´ už se rozhodne pro respektováni Zákona Jednoty anebo se rozhodne proti, čímž ubližuje nejen sobě, ale i ostatním.

Moje duše mě přivedla k DNA aktivaci před 2 lety a byla tak přípravou na aktivaci Zlaté DNA, která se odehrála na podzim 2009. Věřím, že každá duše má svůj vlastní záměr a věřím, že se tentokrát lidstvu podaří nasměřovat energii ke kolektivní transformaci a osvícení a Vzestupu.

 


©2010 Amélie

Zdroj: http://www.wolfgirl.typepad.co.uk/terapie

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz