.
   
pondělí 16. září
svátek slaví Ludmila, Kornélie , zítra Naděžda, Naďa
 
autor Lastura.cz

Žaludeční a dvanácterníkové vředy

01.11.1999

Žaludeční a dvanácterníkové vředy

5 x denně pít nápoj z 10 až 20 dkg šťávy ze zelí a 5 dkg šťávy z celeru.
Šťávu lisovat z pokrájených hlávek o minimální hmotnosti 1 kg.
V zimě je třeba 2 x tolik dávek, protože zelí obsahuje méně šťávy.
Pít denně pět skleniček v rovnoměrných intervalech.
Kůra trvá v průměru 6 až 9 dní a průměr vyléčení činí přes 80 %.


Další rady:

- pro urychlování léčby je třeba zinek
- měď nás před vředy chrání
- mrkev je vhodná při vředech
- při vředech užívejte propolisovou tinkturu


Odkazy:

Papája
Podražec křovištní
Len setý

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz