.
   
čtvrtek 19. září
svátek slaví Zita, Konstantýn , zítra Oleg, Helmut
 
autor Lastura.cz

Zpráva od SaLuSy 6.2.2012

08.02.2012

Přirozeně musíme vědět, co dělá Michael a sledovali jsme události spojené s výletem na Neptun. Avšak musíme zdůraznit, že máme svoje vlastní zodpovědnosti a nikdy by jsme nezasahovali do mise někoho druhého, stejně jak by jsme nikdy nezasahovali do zkušeností, které jste si sami vytvořili. Podívejte se na to takto drazí, nikdo vám nemůže odepírat zkušenosti, které potřebujete na to, abyste pokročili ve vašem vývoji.

Ohledně této záležitosti prosím pamatujte, že Galaktická Federace Vás dost jasně informovala, že postupem doby bude zorganizovaných mnoho „výletů“ na paluby našich lodí. Takže neexistuje žádná potřeba hnát se za možností být součástí prvních výletů tohoto druhu, bude dostatek času užít si jejich jakmile vás budeme moci otevřeně kontaktovat. Některé z našich mateřských lodí jsou jako obrovská města kde není žádný problém s umístěním velkého množství lidí, kteří se potěší možností navštívit některou z nich. To všechno bude součástí našeho záměru spojit nás blíž a rozehnat jakýkoliv strach z nás, který ještě může přetrvávat. To nám umožní ukázat vám, co všechno pro vás může v blízké budoucnosti udělat pokročilá technologie. Nicméně jsme Vašimi budoucími Já a budete muset rychle zdolat propast, která byla záměrně vytvořená potlačováním technologií, které by vás jinak už dávno přivedli do 21. století.

Na zemi se toho právě teď hodně děje a dokonce i vy si uvědomíte, že to už nebude dlouho trvat, kdy uvidíte výsledek práce, který přinese vytoužené změny. Hrozby války jsou stále zřetelné, ale znova vám říkáme, že nebudou povolené, i když některé vyhrůžky můžou pokračovat. Takže prosím nepodléhejte tímto situacím a nedovolte strachu aby vás ovládl, myslete mírově a nasměrujte svoji energii tam, kde udělá něco pozitivního. Finanční situace stále zabírá našim spojencům hodně času, je to komplexní problém dosáhnout toho, aby hodně zemí jak vy říkáte „zpívalo na stejnou notu“. Avšak úspěch přijde a bude signalizovat start úplně nového přístupu k bankovnictví a celkovému charakteru finančních transakcí. Dluh bude eliminovaný a nikdy víc ním nebudete bezdůvodně zatěžovaní.

Život na Zemi nikdy není nudný, což tak svým způsobem mělo být a určitě není pobytem na prázdninovém ostrově, protože jinak by Váš vývoj postupoval jen výjimečně. Země je skvělým místem na prožití všech druhů výzev a poskytuje nejrychlejší způsob jak si razit cestu vpřed a stoupat nahoru po příčkách spirituálního žebříku. Přestože je Země rájem, který nemá žádnou obdobu ve vašem vesmíru a který byl vytvořený před miliony roků, byl skutečně Rajskou Zahradou která upadla, protože vibrace se zpomalili a lidstvo ji vyplenilo svou chamtivostí a nedostatkem péče. Nyní se probouzíte, abyste poznali ten drahokam, kterým vaše Země je a snažíte se ji obnovit jak nejlépe umíte a předejít dalšímu poškozování a destrukci. Skutečně je to vaše zodpovědnost navrátit ji do jeho panenských podmínek jak součást příprav na vzestup.

V těchto nepokojných časech, v kterých se právě nacházíte, si musíte udržet chladnou hlavu a nikdy nezapomenout na důvod proč jste přišli na Zem v tento čas. Bylo to proto, abyste se probudili do Vašich pravých Já jako Bytosti Světla a pozvedli úroveň svého vědomí tak, abyste byli připraveni vzestoupit, jakmile tato možnost nastane. Máte před sebou ještě mnoho zkušeností, ale Vaším cílem nakonec je vzestup a je tím jediným na čem záleží. Tato možnost masového vzestupu nepřichází velmi často a představuje vaše uvolnění z duality a potřeby pravidelně se reinkarnovat. Můžete si být naprosto jistí tím, že nepotřebujete nabádat, abyste se odpoutali od procesu znovuzrození.

Nemůžete přesně vědět, co se děje v zákulisí, ale probíhá mnohem větší aktivita, než se zdá. Monitorujeme světové zprávy a vše o čem se otevřeně nebo v soukromí diskutuje a důsledkem toho máme velmi dobrý obraz o tom, jak se události vyvíjejí. To nám dává výhodu a jsme schopní pomoci našim spojencům a máme povolené vyrovnat pokročilé technologie používané temnými na špehování těch ze světla. Máme počítače s tak vyspělou úrovní vědomí, že s nimi můžete vést inteligentní konverzaci na celkem vysoké úrovni. Máte zkušenosti s automatizací, ale my jsme to přivedli na takovou úroveň, která by vás ohromila a budete si užívat vaše návštěvy na našich lodích, snažíc se o to, abyste přišli na to,jak fungují. Některým z vás se to bude zdát povědomé, protože nás navštěvujete ve spánku, ale vaše paměť je zablokovaná, jakmile se vrátíte do svého těla.

Vyjděte ze svých kukel, které ukrývají vaše skutečné Já, bytost světla kterou jste a vždy budete. Nyní je čas na nárokování si Vašich božských práv a suverenity a je vám poskytnutá veškerá pomoc to udělat. Jste Bytosti neskutečné síly a v případě, že akceptujete zodpovědnost využívat ji moudře, vzestoupíte a stanete se tvůrcemi, kterými jste byli před pádem. I teď stále tvoříte, ale zhmotnění trvá delší dobu a nemusíte si ani uvědomit co jste udělali. Soustřeďte se dostatečně dlouho na to po čem toužíte a časem přijde odpověď. Tímto způsobem bez toho abyste si to uvědomovali, přitahujete do svého života zkušenosti, které jste si určili. Podobné se navzájem přitahuje a tímto způsobem se setkáváte s Vašimi přáteli i nepřáteli. Zákon přitažlivosti nedělá žádné rozdíly v tom, jak funguje, takže dávejte pozor, na co se soustředíte a do čeho vkládáte svoji energii. Většina Vašich zkušeností začíná život z myšlenky a když jim dáte dostatek energie, stanou se součástí vaší reality.

Jsem SaLuSa ze Síria a bude mi potěšením splnit vaše přání, ale všechno ve správném čase a jak vždy, načasování je velmi důležité. Jsme zvyklí být flexibilní a přizpůsobujeme se nejnovější situaci na Zemi. To nám zaručuje úspěch, až budeme moci konečně začít. Můžete si být jisti, že vše co pro vás všechny děláme s velikou láskou.

Děkuji SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz