.
   
pondělí 16. září
svátek slaví Ludmila, Kornélie , zítra Naděžda, Naďa
 
autor Lastura.cz

Zažehnutí projevů svobodné vůle

10.09.2010

Rok 2010 – prvotní zažehnutí projevů svobodné lidské vůle a světelné mysli

Channeling - zprávu přijala 7.9.2010
Klára Hanzalová.

popisek

V současné době se na Zem dostávají energie, mající za úkol nalezení schopnosti správného zamíření vnitřního záměru a koncentrace, která vede k aktivaci svobodné vůle  lidského druhu. Vedle početné skupiny lidí, kteří světelná poselství nevnímají vůbec, je krom v zásadě správně vnímajících i poměrně vysoký počet těch, kteří tato poselství přijímají ve velmi zkreslené podobě.

Zezirath.cz - prvotní zažehnutí projevů svobodné lidské vůle a světelné mysliTato zkreslenost a překroucenost je dána podtextem všemožných manipulací duchovních mistrů a učitelů, kteří ve svém nitru sice mohou mít převážně čisté úmysly, avšak vlastním neporozuměním zastiňují svou interpretací duchovních záležitostí onu skutečnou pravdu v nich obsaženou. Probíhá intenzivní zesilování duchovních pseudoproudů, což je naprosto přirozený jev, který koresponduje s vyšším božím záměrem. Vzhledem k této skutečnosti, se tak vytvořilo dostatečně silné pole jedinců, kteří upínají svou pozornost na vyšší principy existence.

Díky hlubokému spojení mnoha lidských bytostí, kteří se rozhodli své životní uvědomění hledat v duchovních naukách se začíná objevovat fenomén těch, kteří opravdu hledají a těch, kteří přejímají prezentovaná fakta. Pro všechny zúčastněné hledající však nyní nastává čas obrovské selekce a výzvy, a to, přenesení se přes vše předkládané a nalezení vlastního smyslu života a existence. V červnu 2010 došlo ke zpuštění energií, které zajišťují aktivaci a transformaci v oblasti lidské mysli. Doposud byla péče shora věnována především otvírání duchovních srdcí, aktivaci srdeční čakry a její propojení s univerzem vyšších pravd a lásky, což mělo za následek zesílení zájmu lidí o duchovní nauky.

Počty hledajících vzrostly geometrickou řadou. Když se tento zájem upevnil, započala se aktivace vyšší součásti lidské bytosti, kterou je právě mysl. Aktivace horních pater jemnohmotných těl – sedmé čakry, aktivace osmé a deváté byla možná teprve po zažehnutí srdeční touhy po lásce. Jinak by hrozilo obrovské manipulativní zneužití kosmické inteligence nízkými energiemi – lidem tak vlastní. Výsledkem tohoto procesu je nalezení schopnosti vnitřního slyšení a vidění souvislostí života a dokonalé odhalení podstaty dějů.

Duchovní pravdy skutečně sestupují na Zem a otvírají svou náruč všem. Tato fáze je dalším tříděním, neboť součástí tohoto procesuje je znovuzřízení svobodné vůle jedince, který se nenechává manipulovat tendencemi duchovních učitelů a je schopný se orientovat v tom, co již nabyl, to co již ve svém srdci vyčistil a následovat pak volání vesmíru – vlastní duše právě z pozice vesmírné kosmické moudrosti. Protože se již uskutečnilo zažehnutí touhy po duchovních hodnotách, je nyní potřeba duchovní práci konat čistě vědomě.

Nastává doba možností projevů vlastní svobodné vůle, kdy lidé, na základě úžasně vytvořených duchovních „pravd“ a fiktivních nesmyslů, začnou hledat chyby v tom, co je jim předkládáno. Tyto chyby však ve skutečnosti chybami nejsou, neboť „pseudodokonalí“ mistři jsou velkou výzvou pro všechny žáky. Lidé, v celkovém duchovním chaosu teorií , začnou hledat pravdu. Kdyby jim pravda byla předkládaná rovnou, tak by se jednalo o slepě přijímaný fakt.

Nyní k nim pravda přichází samočinně právě aktivací těchto vyšších čaker novými energiemi, na které je nyní lidstvo připraveno. A právě díky tomu, že mnoho hledajících žije ve zkreslených přesvědčeních o Bohu, čerpají své poznání v knihách či na rozličných kurzech a seminářích, mnoho z nich nyní začíná prožívat to, čemu se říká konflikt. A právě díky tomuto konfliktu dostává jejich svobodná vůle první šanci k projevení se. Mají možnost se se vším načteným a mistry odprezentovaným ztotožnit či hledat ve vlastních zkušenostech a hlubokém nitru skrytou pravdu o nich samotných. Nyní nastává doba, kdy je potřeba přestat pouze konzumovat duchovní proudy, ale začít vědomě vytvářet a následovat volání kosmu a světelných výsadků, které spěchají na pomoc každé lidské bytosti, aby nalezla svůj domov, aby nalezla sama sebe.

Žádná duše není hloupá. Každá je natolik moudrá, že nyní vede svého nositele – své vědomí – nás samotné - vzhůru k sobě. Povede ho přese všechny zkonzumované informace. A právě díky poznání hledajících mnoha úhlů duchovních pohledů, má každé lidské vědomí nyní za úkol „vynoření se“ z vnějších informací a energií a vytvoření vlastního úžasného originální postoj ke světu, vytvoření ze své vlastní zkušenosti, kterou nepřevzalo z žádné knihy, na žádném kurzu.

Děkujme všem, i „špatným“ učitelům, že leckdy i nevědomě uvádí své žáky v omyl, jelikož tím plní úžasnou roli skutečně velkých učitelů. Tato role spočívá právě ve vytváření omylů, iluzí, životních a náboženských pseudopostojů, ve kterých, dřív nebo později lidé najednou začnou zjišťovat, že mnoho z nich nefunguje a nevychází. Málo hledajících je vedeno skutečně k tomu, aby svou vlastní cestu našli.

Nastává doba, kdy lidská bytost, díky projevům své svobodné vůle, začíná existovat intenzivněji sama za sebe. Ale aby člověk mohl být sám za sebe, tak je nutné, aby si uvědomil obrovskou společenskou šíři všech zúčastněných v jeho životní hře. Tzn., zesiluje se individualita člověka, ale zároveň, aby tato individualita byla pravá – s božím podtextem, nikoliv egoistická, zesiluje se pocit sounáležitosti s okolím, který dává člověku vznikat pochopení významů toho, proč se setkává v životě s takovou realitou, s jakou se setkává. V tomto procesu hluboké vnitřního sebeuvědomování, začínají automaticky přicházet návody a „intuitivní“ řešení situací, karmy a postoje vnímání. Děje se tak právě díky energiím, které aktivují od června 2010 světelnou mysl. Tyto energie nás nutí ,přestat být manipulováni, a to především na duchovní bázi. A jelikož je toto téma velmi podceňované, vzhledem k nedostatku možností srovnávání mezi jednotlivými disciplínami a učiteli, hledající mnohdy věří všemu, co je jim předkládáno.

Každému se pochopení těchto slov dostane. V následujících třech měsících se budou zavádět velmi intenzivně tyto energetické paprsky, pocházejí z duchovního města Zezirath, které otevřelo své brány planetě Zemi v plném rozkvětu a odhodlání prozářit naši světelnou mysl nejen láskou, ale i moudrostí, jelikož opravdová láska bez moudrosti být nemůže.


Původní článek najdete na www.psychoterapeuticke-sluzby.cz.

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz