.
   
pondělí 16. září
svátek slaví Ludmila, Kornélie , zítra Naděžda, Naďa
 
autor Lastura.cz

Nastává období prověřování

21.09.2010

Channeling
zprávu přijala 20. 4. 2010 Klára Hanzalová.

Aktuální dění z transformace.


Nyní se dovršilo období, kdy jsme měli možnost zpracovat základní traumata a bloky, které by nám mohly bránit ve vzestupu. Dovršila se epocha růstu. Růst dozrál. Nastává čas sklizně a zúročení námi nabitých zkušeností. Samozřejmě bez ohledu na kvalitu těchto zkušeností. Jedná se o čas prověřování nás samotných ryze saturnským principem. Následující období se bude projevovat u každé bytosti naprosto odlišně. Každý z nás jsme měli možnost pochopit a poznat určité životní momenty a jak toto poznání aplikujeme na reálný svět, je čistě na nás.

Toto období nemusí být pro nás příliš příjemné, jedná se o projevení karmických událostí. Celý proces je zde kvůli selekci jednotlivých typů energii. Odděluje se světlo od tmy. Jednotlivé typy energií, které byly dříve slučitelné, začnou v této době být neslučitelné. Energetické projevy bytí se nyní z hlediska vesmírných zákonů podrobují jakémusi mikroskopickému rozboru a jsou od sebe oddělovány. Toto je přirozený vývoj.

Někteří, kteří doposud byli schopni určité očisty na duchovní bázi, budou mít nyní možnost pracovat ještě efektivněji. Aby bylo možné takovýchto dalších „očist“, je nezbytně nutné, aby se některé typy energií, které se již neslučují s podstatou transformace, přeměnily v energie pravdy a lásky.

Velmi se tedy doporučuje, nebránit se jakýmkoliv projevům temnějších niterných vibrací. Naopak je vhodné je uchopit, pochopit a zpracovat, neboť nyní je nám opravdu dána obrovská šance. V opačném případě je dosti pravděpodobný návrat do nižších návratů bytí. Nezapomínejme, že je čas prověřování. Toto prověřování se však neděje ze strany vyšších bytostí či vyšších sfér. Tento proces očisty je naprosto autonomní. Je to přirozený běh událostí uplatňování kosmologických zákonitostí.

S tím, jak se planeta dostala do transformačního pásma, kde došlo ke zvýšení vibrací, projevuje se princip spravedlnosti. Vědomí lidí dosáhlo stavu, který je dostačující na planetární posun do vibračního pásma vyznačujícího se vyššími vibracemi. V případě, že by lidské vědomí nebylo na této dostatečné úrovni, nebylo by možné tyto vibrace udržet. Lidstvo by se pak propadlo do nižších forem bytí.

Je tedy nutné, aby každý člověk, který je toho z hlediska vlastního vědomí schopný, v sobě zachovával jiskru či plamen božího světla, jelikož tím pomáhá nejen sobě, ale i celému lidstvu, potažmo celému vesmíru.

Zákon paradoxu se uplatňuje v plné míře. Otvírají se struktury nezpracovaných bolestí a strachů a díky těmto projevům je právě možný vzestup. Je potřeba eliminovat temné vlivy před kulminací transformačního procesu, jelikož není možné uskutečnit transformaci zcela, bez těchto předchozích očist. Je to období příprav před velkou světelnou invazí. Vše jde podle plánů a zájmu vyšších božích sfér. Světelné bytosti mají z našich reakcí obrovskou radost.


Původní článek najdete na www.psychoterapeuticke-sluzby.cz.

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz