.
   
pondělí 16. září
svátek slaví Ludmila, Kornélie , zítra Naděžda, Naďa
 
autor Lastura.cz

Ježíšovo vyjádření k současnému dění na Zemi

27.08.2010

Channeling

Zprávu přijala v únoru 2009
Klára Hanzalová.

popisek

Transformace znamená opravdu žít myslí ve vyšších světech, chápat jinak, myslet jinak, dělat věci, které jsou důležité, uspořádat si hodnoty, řád, disciplína, sebekázeň, spravedlnost, tvořivost, rozpuštění karmických bloků, což není vůbec jednoduché, jelikož takových bloků máte mnoho za mnoho vtělení a když transformace vědomí do vyšších světů má proběhnout, je nutné tyhle bloky rozpustit a to bolí!

Nastolení nového řádu není jinak možné. Opravdu není čas na nepodstatné věci! Na chybné kroky! Pokud má být dosaženo totální transformace! Pomáháme, moc pomáháme, vedeme bytosti za námi! Nenecháme je padnout! Je to, ale o nalezení všeho! Všech vnitřních podstat bytosti, vedeme, ukazujeme, Vy buď vidíte, nebo nevidíte, slyšíte nebo neslyšíte, a to že někdo vidí nebo slyší, ještě neznamená, že chce! A to, že někdo vidí, slyší a chce, ještě neznamená, že to realizuje! Je potřeba, poznat všechno. Je potřeba, aby každá bytost poznala vše, co v sobě má! Bez toho není možná úplná transformace.

Teď nastala doba, kdy toto poznání je vedeno vyšší mocí, velkou silou, velkým množstvím světelných bytostí a kdy je opravdu možné, této transformace dosáhnout!

Žijte v míru, lásce, porozumění a v hlubokém pochopení sebe, přes svět, který máte vedle sebe!

Jsou zde bytosti, zrozenci - což bylo známo dopředu a ti se začali inkarnovat, aby poznali lidský život, aby později mohli pomoci zachraňovat a pozvedat. Převzali karmické vazby a lidskou identitu.

Energie lidstva se propadá do stále nižších vibrací. Rovněž tak se propadá i energie Země, která je velmi zničená. V procesu transformace se jedná o záchranu lidí, duší, planety, zvířat i rostlin. Teď je hraniční bod, kdy to již nelze odkládat. Tenkrát to ještě šlo odložit. Tohle je plán A.

Záložní plán - Plán B - Snad k němu nedojde, ale je připraven! Nebude-li dostatek světla, aby pohltil temnotu, začne pohlcovat temnota světlo. Temnotě se to však nemůže podařit, protože světlo je zdrojem temnoty. Jakmile temnota začne pohlcovat světlo, začne světlo samočinně sílit. Dojde k tomu, že ve hmotě se temnota zrealizuje v plné své míře, ale nebude možné, aby se tady realizovalo světlo. Hmota pohltí světlo. Ale když světlo začne sílit, začne sílit jinde než ve hmotě. Všechno, co bude hledat cestu za světlem, se za světlem dostane. Všechny bytosti, které budou hledat světlo, projdou branou z hmoty do nehmoty, kde budou očištěny beze zbytku. Všechny bytosti, které nebudou hledat světlo, budou odříznuti od zdroje do té doby, než sami nezačnou chtít jít cestou světla. Odříznuti, znamená - hledání světla přes obrovské množství temnoty, což v hmotě znamená: miliony let vývoje, miliony zkušeností z bolestí, miliony utrpení. Brána se jim otevře, až budou připraveni vejít. Ti, kteří budou připraveni vejít, což platí obecně, jak pro ty, co byli odříznuti, tak pro ty, kteří projdou. Projdou všichni beze zbytku.

Tak pravil Joshua zvaný Kristus


Původní článek najdete na www.psychoterapeuticke-sluzby.cz.

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz