.
   
pondělí 16. září
svátek slaví Ludmila, Kornélie , zítra Naděžda, Naďa
 
autor Lastura.cz

Boj temna, světla a ega

27.08.2010

Channeling - Realita a transformace Země.

Zprávu přijala v listopadu 2009
Klára Hanzalová.


V současnosti se realita rozhodla svolat svoje ovečky. Začínáte vnímat realitu, která je za Vaší současnou realitou. Za každou realitou je jiná realita. Za poslední realitou je pravá realita!

Bytí se rozhodlo přitáhnout sebe zpět do svého středu. Bytí se rozhodlo projevit v jedné realitě. Reality jsou možnosti existence! Lidem byla odejmuta schopnost vnímání světelné reality. Byla vytvořena realita temna. Je silná, ale v současné době si uvědomuje svou prohru a marnost snahy. Realita světla posílila a chce posílit. Realita je jako velká květina, která roste tím, že se s ní jednotlivé duše budou propojovat a tím budu utvářet okvětní lístky. Současné mediální tendence nazývají tento proces napojováním se na světelnou mřížku kolem Země. Světlo roste a vábí na sebe duše z různých realit. Chce být silné, velké....

Na počátku všeho bylo rozhodnutí!

Před dávnou dobou bylo učiněno primární rozhodnutí. Bylo to tehdy, když na naší planetě ještě nežili lidé. Obyvatelé planety Země původně přišli, aby posilovali světelnou realitu svou existencí. Existence byla natolik přesvědčená o své síle a víře v sebe a „domnívala„se, že když dojde ke konfrontaci s temnotou, tak temnotu pohltí a transformuje zpětně ve světlo. Dualita se všemi svými projevy a programy temna vznikla z důvodu záměrného iluzorního vytvořeného programu “vlastní nesebedůvěry k sobě' a z něho paralelně vyplývajících programů. Tyto programy byly vykonstruovány k překonávání právě tohoto primárního programu. Realita se v podstatě rozhodla, že na Zemi vytvoří vlastní protipól, který pak vykonstruovala ze sebe samé. Oprostila velkou část sebe od hlavní hnací podstaty, kterou je energie světelné lásky, čímž dala vzniknout novému paradigmatu vlastní existence. A právě na základě tohoto rozhodnutí iluzorního rozdělení si realita uvědomuje svou velkolepou kreaci sebe samé. Po finálním rozpadu protipólů vytvořila bytostem dosazeným na Zem, krom zmíněných dvou programů: „sebeuvědomění' a „nesebeuvědomění', vytvořila pak třetí složku, lidmi chápanou jako Ego, které se konstituovalo na podkladu programů duálního temna.

Došlo ke zkřížení třech vibračních realit, které doposud „bojují“ o to, kdo z nich je silnější. Každá ke svému prosazení používá jiné principy. Temná strana bojuje v chaosu. Ego bojuje z pozice lpění, manipulace a mocí. Světlo posiluje a nebojuje. Realita si tedy vytvořila dva pomyslné soupeře.

Světelná ví, že je stejně nejsilnějsí. Nepotřebuje ukazovat svou sílu. Pokud by se někomu zdálo, že světlo bojuje, tak jen nechápe princip a proces toho, jak světlo funguje. Z temnoty vyvstaly destruktivní vlivy, které realita záměrně vytvořila, aby sama sebe paradoxně podpořila! Světlo sílí právě překonáváním a vymaňováním se z principů destruktivních vlivů, které jsou obsaženy v chaosu a v lidském principu Ega. Ego obsahuje absolutně destruktivní principy. Má za úkol ničit a zničit dokonce i samo sebe. Ego obsahuje rovněž sebedestrukční program. Temnota tvoří jakýsi background Ega. Ego by se dala v podstatě chápat jako samostatné individuum, pohybující se na poli kauzality. Existence Ega ve světle je neslučitelná, jelikož vibrační úrovně jsou velmi odlišné.

V plánu reality světla bylo na samém počátku vědomí a varianty současné matrixové reality zde na Zemi. Světlo temnotu vytvořilo a světlo rovněž temnotu pohlcuje. Světlu ve své podstatě nijak nezáleží na existenci temnoty či Ega, neboť jediným jeho cílem je vlastní existence. Ostatní je vlastně takové „nic„... Nic proti světlu, nic proti realitě.

V současné době, kvůli převládajícím principům temna, realita světla, z hlediska metafyziky a jejích zákonitostí, posiluje sebe sama. Tento jev je v mediálních kruzích označovaná jako transformace. Temnota zrealizovala tady velký chaos a zákonitě světlo začalo svůj silný vzestup. Současně je velmi mnoho světla zachováno v některých lidech i v přírodě a není v zájmu světla pohlcení torz zbytků sebe v temnotě. Tento proces by se dal charakterizovat jako známý vzestup planety Země. Z přirozené zákonitosti kosmických dějů vyvstává princip sebezjevení světelné reality. Tento zákon se realizuje následujícím způsobem: Temnota se díky posilování sebe samé dostala do bodu, kdy světlo zesílilo svůj potenciál realizovaný na této planetě. Zesílení potenciálnu je příčina zamezení vlastního úpadku setrvačností nízkých vibrací temna. Pokud by světlo nezasáhlo, setrvačností by celý proces převahy temna zvítězil a návrat do původního světelného bytí by byl zde na Zemi prakticky nemožný.

Jelikož je současná pozemská realita součástí systému a jelikož všechny systémy fungují na principu světla, světlo je vždy to jediné, co je zachováno.


Původní článek najdete na www.psychoterapeuticke-sluzby.cz.

HLEDEJ

text v článcích zboží v obchodě

PŘIHLÁŠENÍ

REGISTRACE

Zde se můžete zaregistrovat.
© 2008-2024 Milan Vojtíšek    E-mail: lastura@lastura.cz